Προκήρυξη αγώνα

Το 7ο MOLYVOS URBAN MTB OPEN θα ξεκινήσει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 12:45 στο κεντρικό πάρκινγκ του Μολύβου. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα στον χώρο της εκκίνησης. Τους αριθμούς με το chip της χρονομέτρησης και την τσάντα αθλητή θα τα παραλάβουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 1 Οκτωβρίου από το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜOLYVOS TOURISM OFFICE στην είσοδο του Μολύβου από τις 10:00 έως τις 18:00, όπως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 9:30 έως τις 10:30 από την γραμματεία του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης.

Λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και τακτοποίησης των αριθμών με τα ηλεκτρονικά chips οι ηλεκτρονικές εγγραφές κλείνουν οριστικά την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο μετά από την κατάθεση του ποσού συμμετοχής (15 ευρώ) και πριν την λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στον τραπεζικό λογαριασμό του διοργανωτή του MOLYVOS URBAN MTB OPEN “ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ”  αναγράφοντας το όνομα σας και το MOLYVOS URBAN MTB OPEN στην αιτιολογία της κατάθεσης.   

Εγγραφές δεν θα γίνονται δεκτές μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής εγγραφής δηλαδή από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Οι αθλητές θα ακολουθήσουν την κλασσική διαδρομή του διεθνή αγώνα μέσα από τον παραδοσιακό οικισμό του Μολύβου, μήκους 4.1 χιλιομέτρων και χρονικής διάρκειας 1 ώρας.

Ο χάρτης της διαδρομής Molyvos Urban MTB Open :

Κατηγορίες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Γυναίκες

ΑΝΔΡΕΣ

  • Έφηβοι 14 – 18 ετών
  • Άνδρες 19 – 39 ετών
  • Μάστερ 40 – 48 ετών
  • Βετεράνοι, μεγαλύτεροι από 49 ετών

Για την ηλεκτρονική εγγραφή σας πατήστε εδώ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ

Πληροφορίες
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά στον αγώνα καλέστε στο τηλ.: +30 6937083538 ή στο email: lesvosride@gmail.com